Monday, October 5, 2009

MY MAKE UP CONTEST WINNER!!

Pemenangnya adalah........ slik klik link di bawah.....




Tak sangka kan.... saya jugak menang....... best nye... kalau nak tau, saya sangat2 baru dalam dunia blogging nih... dan ini adalah pertandingan pertama saya... wahhh... sorry yea.. terover ckit sebab happy sangat....



Hadiah pun best jugak... dapat Mac lipstiks.... saya tak pernah ade Mac Lipstiks..... poyo kan.... dan tak tau nak pilih warna ape....... Kalau sesiapa yang boleh suggest any colur yang natural pinkish???..... Kalau colur nie ok tak Please Me, Muted-rosy-tinted pink (Matte)... or Plink!
Warm seashell pink (Lustre).. or Angel, Soft pink (Frost) .... tak tau nak pilih yang mane ....



Untuk hadiah make over tu.. mmmm bila lah ade special ocasions yea??? may be kalau TBL buat gathering.... mase tu boleh kot... kalau ade gathering kan...... Sekarang kita enjoy gambar-gambar "MY MAKE UP CONTEST WINNER!!" ... jgn muntah yea......













Credit to the photographer.. Aan...

1 comment: