Friday, February 19, 2010

Semangat3X.......

Kenapa tetiba semangat nak post entry nih... hehehe... sebab...mmm sebab.. alahai malulah nak ckp.......

.
.
...... mmm sebab dua org telah berkata...nempak kurus dah sekarang...... terperanjat gue... kerana tidak berasa sedikit pun kekurusan itu (yey apeda bahasa)


malangnyer betul memang takde rasa sedikit kurus...malah dua hari yang berturut2 adalah memakai baju besar...tiada mood....

orang pertama jumpa semalam mase dinner di khalifah (pakai baju kurung jer)... Cikgu normah, cikgu kemas im n sarah..... katenye nampak kurus lah sekarang.... (berbunga2 di dalam hati ) haaaipp jgn perasan... adakah berasa kurus... tidak hookay.....

orang kedua pagi nie jumpa tuk penghulu hulu langat yang mungkin setahunlah tak jumpa.... tetiba beliau berkata.... kurus dah sekarang.... mmm (berbunga2 lagi hati nih).... mungkin sebab pakai jubah... tak nampak kegemukan itu... eeee.....sebab berat ku pagi nih adalah 73.3kg.... cantikkan no. tuh... tapi aduh.....

Kemusykilan di dalam hati... kenapa saya berasa seperti pregnant... sebab perutku berasa sebu semacam.... adekah??? dah test pagi tadi adalah negatif hookay..... atau terlalu cepat nor nak buat test....... tunggulah sehingga period akan datang ........ huhu....

1 comment: