Wednesday, January 13, 2010

Luahan rasa...................

Eeeeeee... kali nie punye entry sangat teruk okay.... sebab tak tahan dah nak tunggu 99HTN habih..... sebab nak melantak nasik..... bila pikir2 balik sesia jer haku tak makan nasik semata-mata nanti habih 99HTN nak makan nasik...... jadik kurus ker tak makan nasik??? malangnyer tidak okay.....bermakna nasik bukanlah penyebab gemuk....... sebab dah masuk contest nie kan teruskanjelah...... tapi tiada ke cita2 nak kurus nie???? ade... cita2 menggunung tinggi...tapi action non ado......mmmmm buat slimming pun belum tentu boleh mantain kurus terus... effect nye sekejap jer... bila dah kurus ckit mulalah nak makan macam2....ish.... jusmate dah try, kesannya hanye bagi tenaga superb sahaja...tiada penurunan, walaupun saban hari berlapar waktu lunch hour.... frust tullah.... sauna pun dah buat jugak... naper macam takder effect jer..... dah buat paling panas dan paling lama... masih....mmmmmm

solutionnye sekarang...lifestyle....... kena tukar lifestyle beb... eat healthy and exercise...... sekejap dah pernah buat tapi...bila weekend memanjang takde kat rumah camne nak prepare meal yang healty itew..... exercice.... yer perlu dimulakan semula....... harap2 sabtu jadilah nak gi jogging..........

2 comments: